top of page

Vítěz Konopiště!


Plné auto pohárů jsme si dovezli z výstavního víkendu na Konopišti. V sobotu se konala Středoevropská výstava chrtů, na kterou v neděli navázala Klubová výstava KCHCH.

Oba dny bodovalo naše AAduo - Archibaldek a Antoinettka.

Antoinettka byla po dlouhé době opět ve výstavním kruhu a vedla si náramně ! Jako vítěz třídy čestné si to štrádovala rovnou do závěrečných soutěžích, kde se oba dny umístila "na bednách" ! První den byla třetím nejlepším chrtem ze třídy čestné, v neděli obsadila dokonce příčku druhou! Bylo krásné připomenout si dřívější společné úspěchy a že se nám to povedlo ve velkém stylu :) Krásnému výsledku přihlížela také její malá dcerka Ernestinka, která nás na výstavě navštívila a doufám, že půjde v maminčiných šlépějích :) Na její premiéru ve výstavním kruhu se budeme těšit do Českých Budějovic. :)

Archibaldek je evidentně ve formě a tak mezi psy oba dny bodoval. V sobotu si přivlastnil titul Středoevropský vítěz 2018, který ještě podtrhnul tiulem BOB. V závěrečných soutěžích se mezi nádhernými zástupci 13 chrtích plemen probojoval až na stupně vítězů!!

V sobotu se mu to podařilo obhájit alespoň mezi klučičími vítězi plemen, kde se prezentoval díky titulu Vítěz Konopiště 2018 a BOS zadaný paní rozhodčí Michaelou Pavláskovou v základním kruhu.

Nesmím opomenout ani bojovníčky Cilliánka a Bernadettku, kteří se prezentovali statečně a za jejich snahu jim děkujeme 😀😀❤!

užili jsme si opravdu krásný a pohodový víkend!

Aa

bottom of page