top of page

NV Mladá Boleslav


Absolvovat alespoň minimální počet výstav s naším Archibaldíkem je organizačně poněkud složitější. Například tento víkend.

Vzhledem k tomu, že Archibaldek žije svým spokojeným životem v Ostravě, my u Hradce Králové a pořád je to do Mladé Boleslavi, kde se národní výstava konala, kus cesty, je taková doprava na místo určení běh na dlouhou trať. Proto, po delším rozmýšlení měl být plán realizován následovně: Transport Péti a Archibalda v sobotu odpoledne železnicí do Pardubic, kde jsem již měla čekat já a pak krátká zastávka v nedalekém nákupním centru, kde měl být v rychlosti vybrán outfit pro Pétu na nedělní vystoupení. Archibalda čekala nemalá konkurence a tak jsme nemohly nic ponechat náhodě.

Vše nakonec klaplo a tak slavnostně nastrojená Péta, vyzbrojená kupou rad ohledně vystavování a posilněná plechovkou šampaňského, mohla v sobotu před polednem nastoupit do výstavního kruhu. Samotnou mě překvapilo, s jakým klidem a grácií se oba dva předvedli. Já přihlížejíc z pozakruhu jsem se nervozitou klepala jak ratlík, zatímco tihle dva jeli jednoznačně na vítězství. Ještě jednou dokola a pak rovinka a za malou chvíli už pan rozhodčí podává Pétě ruku a Arčí radostně skáče mámě do náruče.

A tak milý Archibaldek získal poslední potřebný CAJC na Českého junior šampiona, kterého tímto splnil a může tak postoupit mezi ostřílené dospěláky.

Těšíme se na příště!

Aa

bottom of page