top of page

TOP CHRTÍK 2014

V sobotu 14.3. 2015 jsem zamířila do Prahy, kde se konala členská schůze Klubu chovatelů italských chrtíků. Vyhlašovali se noví Kluboví šampioni, Top Italský chrtík roku ale také se měl zvolit nový klubový výbor.

Klubový šampion se nás tentokrát, kvůli mé blbosti, netýkal-jedná se o nasbírání určitého počtu bodů (počítáno za celou kariéru chrtíka) z výstav, kterého už jsme dávno dosáhli, ale panička to zapomněla odeslat, tak jsme si hold jeden titul schovali na příští rok.

Od soutěže TOP chrtík za rok 2014 už jsem ale měla jiná očekávání. Opět jde o body získáné, tentokrát za celoroční výsledky ve výstavních kruzích. Málo jsme jich neměli a tak jsem byla velice zvědavá jak se mezi třinácti přihlášenými chrtíky umístíme. Tušila jsem, že hodně bodů má také nádherný světlý pes Leos Feritte Bugsy. Když konečně došlo na vyhlášení, bylo to jedno překvapení za druhým. Nejen že se Antoinettka umístila na prvním místě mezi fenami, ale s 395 body se stala také absolutním vítězem soutěže! Dalším překvapením byly nádherné ceny od DG DogGear - Antoinettka si vysloužila překrásný pelíšek a růžovou mikinku s obojkem. Ruce se mi z nadšení a nervozity klepaly, když jsem šla převzít dvě obrovské kokardy a pohár.

Z Antoinettky mám obrovskou radost, je teď TOP ITALSKÝ CHRTÍK ROKU 2014! Získaný pelíšek už si obě holky patřičně užívají.

ZG

Aa

bottom of page